Crimă la un hotel din Moroieni, după o petrecere la care au participat și vedete

Actualitate| 11.02.2024| 192| 0| Petrache Ecaterina

Un bărbat a fost ucis după un conflict spontan la o petrecere care avea loc într-un hotel din zona Padina, în Județul Dâmbovița. La eveniment participau mai multe vedete.

În cursul nopții de 10 spre 11 februarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. La fața locului polițiștii au constatat decesul, victima fiind un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Persoanele bănuite de comiterea faptei sunt trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani. Ei se află în custodia poliției.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan. Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare.

Potrivit Antena 3 CNN, agresorii erau din București și i-au aplicat victimei în jur de 20 de lovituri cu maceta. La petrecere a ar fi participat și cunoscuții cântăreți Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *