Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti derulează o serie de proiecte noi

Cultură| 06.02.2024| 94| 0| Virgil Rădulescu

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti derulează o serie de proiecte în care obiectivele propuse sunt cele de a facilita schimburile culturale şi educaţionale între diferite asociaţii şi/sau instituţii de cultură şi de învăţământ.

Ziua de 19 februarie a fost celebrată ca sărbătoare naţională sub numele de „Ziua Brâncuşi” începând cu anul 2016.

În acest sens, pentru a marca data de 19 februarie, Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, în perioada 12-20 februarie 2024, concursul de creaţie şi cultură generală „Brâncuşi – aproape de infinit” în şcolile/liceele din Ploieşti, la clasele V-VIII, în afara orelor de curs.

Concursul are două secţiuni:

I. Secţiunea „Cultură generală”

II. Secţiunea „Creativitate”

Profesorul va întocmi un proces-verbal în care se va specifica numele activităţii, şcoala, clasa şi echipa câştigătoare (numele tuturor elevilor echipei câştigătoare) precum şi numele elevului care a realizat cea mai bună lucrare grafică. La acesta se va ataşa poza chestionarului câştigător şi poza lucrării (format jpeg sau scan pdf). Toate documentele se vor trimite pe adresa de e-mail: secretariat@casadecultura.ro.

Proiectul se află sub egida programului Ploieşti #LetsPLAY Capitala Tineretului din România 2024.

Anul acesta, Ploieştiul este Capitala Tineretului din România. Unul dintre obiectivele programului Ploieşti #LetsPLAY Capitala Tineretului 2024 este realizarea şi adoptarea de către autoritățile locale a Strategiei de Tineret a Municipiului Ploieşti 2024-2030.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *