Cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe

Actualitate| 05.02.2024| 96| 0| Virgil Rădulescu

În urma apariției în spațiul public a unei înregistrări video care ilustrează cum o tânără agresează fizic o altă tânără, la data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Astfel, în urma cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 30 ianuarie a.c., două minore de 13, respectiv 14 ani, s-ar fi întâlnit pe terasa unei unități de alimentație publică, din municipiul Câmpina unde au avut o discuție în contradictoriu, ulterior, tânăra de 14 ani agresând-o pe cealaltă cu palmele în zona capului și a corpului.

În urma verificărilor, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, domiciliată în municipiu, urmând a fi stabilită situația de fapt.

Tânăra agresată nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar părinții acesteia nu au formulat plângere cu privire la fapta comisă.

La acest moment, cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

IPJ Prahova

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *