Incendii cu victime, noaptea trecută. Un bărbat carbonizat în Bertea, altul cu arsuri în Pleașa

Actualitate| 30.01.2024| 115| 0| Petrache Ecaterina

Două incendii au izbucnit noaptea trecută la locuințele unor persoane din Bertea, respective Bucov. În jurul orei 03:40, pompierii din cadrul Detașamentului din Vălenii de Munte au fost anunțați, prin apel 112, cu privire la producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Bertea, strada Mătrăgunii. Două două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD s-au deplasat la adresa și au constatat că incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Pompierii au depus  eforturi pentru ca focul să nu se propage și la vecini. Din păcate, după stingerea incendiului pompierii au identificat în interiorul locuinței trupul unei persoane corbonizate. Se pare că ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de peste 80 ani.

Pompierii au stabilit drept cauză probabilă de incendiu coșul de fum neizolat termic față de materialele combustibile din apropiere.

Tot noaptea trecută, in jurul orei 02:30, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Ploiești au intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, cu un total de 13 subofițeri, în localitatea Bucov, sat Pleașa, pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință.

Din păcate, în urma incendiului a ars o locuință pe o suprafață de aproximativ 80 mp. O persoană de sex masculin, în vârstă de 58 ani, a suferit arsuri de gradele I și II la nivelul feței și mâinilor, primind îngrijiri medicale la fața locului, dar a refuzat transportul la spital.

Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, ca urmare a jarului căzut din sobă pe materiale combustibile.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *