FOTO&VIDEO| Marius Constantin, noul președinte PUSL Prahova

Actualitate| 26.01.2024| 305| 0| Gazarul

Filiala Prahova a Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) și-a desemnat, vineri, în cadrul Conferinței de alegeri, conducerea cu care va intra în alegeri. Noua echipă este condusă de președintele Marius Constantin, primarul orașului Băicoi!

Lucrările conferinței, în cadrul căreia a fost ales Biroul Executiv Județean format din 33 de membri, au fost conduse de doamna deputat Grațiela Gavrilescu, președintele BEX PUSL.

La evenimentul desfășurat la Ploiești au participat, în calitate de invitați, președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, senator Radu Oprea – Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, senator Laura Moagher,  deputații Rodica Paraschiv și Bogdan Toader.

De asemenea, au fost prezenți membrii Biroului Executiv PUSL, președintelui executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, fiindu-i conferit, cu acest prilej, Titlul de Membru de Onoare al Filialei Prahova a PUSL, ”pentru exemplul pe care l-a oferit tuturor ca bun primar, extraordinar familist, adevărat creștin, om al FAPTELOR și, nu în ultimul rând, ca luptător, cu ONOARE, DEMNITATE ȘI CURAJ, pentru DREPTATE”.

 

Președintele Cristian Popescu Piedone, alături de care s-au aflat deputatul Grațiela Gavrilescu și primarul Marius Constantin, președintele nou ales al PUSL Prahova, au anunțat susținerea candidaturii domnului prefect Virgiliu Nanu, liderul PSD Prahova, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, la apropiatele alegeri.

 

”Colaborarea din ultimii patru ani, în domeniul administrației locale, în Consiliul Județean, în consiliile locale, ca și cea avută cu colegii mei din Grupul Social-Democrat, din Parlament, ne-au determinat să susținem candidatura domnului Corneliu Nanu, ca o garanție pentru cetățenii din localitățile unde alianța PSD-PUSL a avut putere de decizie că proiectele începute vor continua și vor fi urmate de altele noi, dar și ca o speranță, în acest an electoral, pentru ceilalți, că alianțele politice pot funcționa onest, spre binele comunității, atunci când sunt făcute de oameni de cuvânt.” a declarat Grațiela Gavrilescu, președintele BEX PUSL.

Galerie FOTO&VIDEO:

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *