Protestele se extind

Actualitate| 25.01.2024| 122| 0| Petrache Ecaterina

Încă de anul trecut protestele au ajuns să fie singura formă în care românii pot dialoga cu Guvernul pentru a rezolva probleme. Rând pe rând, categorii profesionale își strigă nemulțumirea în stradă. În acest an, după protestele medicilor de familie și a celor din ambulatoriu, astăzi, membri ai Sanitas protestează în fața Ministerului Muncii. Nemulțumirea principală a celor din sănătate este salarizarea. Ei cer majorarea veniturilor cu 20%.

La acțiune participă cadre medicale din 4 județe dar sunt așteptați colegi și din altele. Protestul se desfășoară între orele 11.00-13.00. Dacă nu ajung la un consens cu Guvernul, în zilele următoare vor continua protestele la Ministerul Sănătății și apoi vor declanșsa greva generală.

De asemenea, funcționarii din primăriile rurale vor protesta și ei iar medicii de familie și cei din ambulatoriu au anunțat că așteaptă ca rezultatul negocierilor să apară în scris. După întâlnirea cu reprezentanții CNAS și Guvern, ei au anunțat că doar au înghețat protestele.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *