Bilete de avion la prețuri reduse

Actualitate| 23.01.2024| 179| 0| Petrache Ecaterina

Tarom sărbătorește Unirea Principatelor Române prin oferte de preț avantajoase. Doritorii vor putea beneficia de bilete de zbor la prețuri reduse, dacă aleg să le achiziționeze în ziua de 24 ianuarie. Acestea vor putea fi folosite în intervalul 17-24 februarie.

„Super-veste pentru iubitorii de călătorii: Tarom sărbătoreşte Mica Unire cu bilete la preţuri reduse spre toate destinaţiile interne. Cu ocazia zilei de 24 ianuarie, TAROM celebrează Unirea Principatelor Române şi construieşte punţi de legătură între Capitală şi restul destinaţiilor interne, cu bilete la preţuri reduse, sărbătorind împreună România de poveste – 7 oraşe, o singură zi.”, arată comunicatul transmis de Tarom.

Doritorii își vor putea achiziționa bilete de avion pentru 7 destinații interne: Baia Mare, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Suceava şi Timişoara.

Cei care își vor achiziționa bilete de avion reduse pe 24 ianuarie, vor călători în intervalul 17 – 24 februarie 2024 (data ultimului retur).

Prețurile biletelor de avion pornesc de la 68 de euro dus, cu plecare din Bucureşti. Pentru retur, doritorii vor achita de la 54 de euro întors, cu aterizare în Capitala.  Rutele dus-întors pornesc de la 112 euro și includ toate taxele.

Ofertele de preț cuprind bagajul de cală de 23 kilograme, bagajul de mână de 8 kilograme şi check-in gratuit.

„Oferta este valabilă pentru perioada 17 – 24 februarie 2024 (data ultimului retur) este supusă unor termene şi condiţii, iar locurile la acest tarif sunt limitate”, subliniază operatorul aerian de stat.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *