Comandament pentru deszăpezire, la Ploiești

Administrație| 19.01.2024| 170| 0| Petrache Ecaterina

Având în vedere condițiile meteo de iarnă veritabilă, anunțate de ANM începând din această noapte, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a convocat, astăzi, Comandamentul local pentru deszăpezire.

În acest sens, în conformitate cu planurile de intervenție, au fost stabilite principalele măsuri preventive și de intervenție operativă pentru gestionarea situațiilor de urgență produse de aceste fenomene.

Astfel, au fost luate măsuri pentru asigurarea utilajelor pentru deszăpezire și au fost verificate stocurile de material antiderapant, în vederea intervenției pentru menținerea viabilității rețelei de drumuri din municipiul Ploiești.

Totodată, dacă va fi cazul, s-a stabilit să se acționeze preventiv pentru combaterea poleiului pe străzile principale din oraș. De asemenea, au fost reamintite căile de acces care trebuie curățate cu prioritate: arterele principale de circulație, poduri, zonele de acces către unitățile spitalicești, instituții publice, stații mijloace de transport în comun, unități de învățământ.

Cetățenii pot apela dispeceratul permanent al Municipiului Ploiești, la numărul de telefon 0244/984, pentru semnalarea unor eventuale probleme în asigurarea utilităților publice sau alte probleme care țin de administrarea municipiului.

Potrivit ultimelor informări meteorologice, vremea se va răci semnificativ vineri, 19 ianuarie a.c. și  sâmbătă, 20 ianuarie a.c., în toate zonele țării fiind așteptate precipitații.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *