Centrul Infotrafic: ”Sfătuim şoferii să evite zonele cu proteste”.Circulația pe autostrăzi și drumurile naționale   

Actualitate| 14.01.2024| 62| 0| Petrache Ecaterina

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că duminică, până la orele prânzului, nu sunt autostrăzi și drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu „se circulă pe un carosabil uscat, vizibilitatea este bună”.

Probleme ar putea să apară din cauza transportatorilor și fermierilor.

„Estimăm însă că și astăzi vor continua protestele transportatorilor și fermierilor și se va circula cu viteză redusă în multe zone ale țării, în special pe centurile marilor orașe, îndeosebi pe centura capitalei, unde traficul a fost îngreunat în ultimele zile, de când au început manifestațiile.

La această oră mai multe autocamioane se află staționate în localitatea Afumați, pe DN 2, banda 1 a sensului de mers către București, cu intenția de a se deplasa pe timpul zilei către capitală”, a transmis Centrul Infotrafic.

Șoferii sunt sfătuiți să evite zonele în care au loc proteste.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *