Vremea se schimbă. Prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Actualitate| 12.01.2024| 144| 0| Petrache Ecaterina

Temperaturi vor fi mai ridicate decât cele obișnuite în următoarele 2 săptămâni, apoi vine iarna autentică. Meteorologii au actualizat prognoza până pe 12 februarie.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 – 22 ianuarie 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și în cele centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal, posibil ușor deficitar local.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 ianuarie 

La nivelul întregii țări temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval,. Cantitățile de precipitații se mențin excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, și ușor deficitare în cele sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 ianuarie – 5 februarie 

Temperatururile medii vor avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-vestice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 5 – 12 februarie 

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

 

Etichete: |
Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *