Scandal între Primăria Ploiești și CJ Prahova! CS Activ Prahova Ploiești, interzis la Sala Olimpia

Administrație| 09.01.2024| 394| 0| Dumitrescu Vlad

Nici nu a început bine noul an și, iată, un nou scandal monstru a izbucnit  între conducerea Primăriei Ploiești și cea a Consiliului Județean Prahova.

Potrivit surselor gazarul.ro din rândul administrației publice locale, clubul de handbal CS Activ Prahova Ploiești a fost interzis să își mai desfășoare activitatea sportivă la Sala Sporturilor Olimpia Ploiești.

Ca în fiecare an, reprezentanții clubului finanțat de Consiliul Județean Prahova au trimis o solicitare pentru reînoirea contractului de închiriere a sălii. Surprinderea mare a fost atunci când CS Activ Prahova Ploiești a primit un răspuns negativ din partea conducerii CSM Ploiești, pe motiv că programul  Sălii Sporturilor Olimpia este supraîncărcat.

Gurile rele susțin că, de fapt, cel care a interzis ca sportivii din cadrul clubului finanțat de executivul județean să se mai antreneze și să își mai desfășoare competițiile sportive la Sala Sporturilor este chiar primarul Andrei Volosevici.

În acest context, reacția conducerii Consiliului Județean Prahova nu  a întârziat să apară. Potrivit surselor gazarul.ro, reprezentanții județului au decis să rezilieze protocolul semnat cu Primăria Ploiești în vederea realizării canalizării în cartierul Mitică Apostol.

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *