Acțiuni de deszăpezire și combatere a poleiului începând din această seară, la Ploiești

Administrație| 08.01.2024| 156| 0| Petrache Ecaterina

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a convocat, în această după-amiază, comandamentul local pentru deszăpezire și a dispus demararea activităților pentru combatere polei și deszăpezire, la nivelul orașului.

Astfel, începând cu ora 17.00, operatorul local de salubritate, S.C. Blue Planet Services S.R.L., va acționa preventiv cu 5 utilaje încărcate cu material antiderapant pe poduri, pante și rampele din oraș, pentru a nu se permite formarea unui strat de gheață pe partea carosabilă a străzilor.

Totodată, începând cu ora 19.00, mai multe autospeciale încărcate cu material antiderapant vor fi pregătite în puncte fixe din oraș și la bază, urmând să se acționeze în funcție de evoluția condițiilor meteorologice, asigurându-se, astfel, condiții de siguranță în circulație pentru autovehiculelor aflate în trafic pe raza municipiului Ploiești.

Persoanele care întâmpină probleme deosebite în circulație, în această perioadă, pot semnala aspectele respective direct la Dispeceratul permanent al municipalității, telefon 0244984.

Activitățile de deszăpezire în municipiul Ploiești vor fi desfășurate conform planului local de acțiune stabilit cu toți factorii implicați.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *