„Zborul transformării : povestea deschiderii aripilor interioare” – o interesantă apariție editorială a ploieștencei Cristina Angela Burlacu

Cultură| 06.01.2024| 91| 0| Virgil Rădulescu

Ești gata să te delectezi cu o călătorie a descoperirii de sine? Acest fragment ne oferă o mică fereastră în universul creat de Cristina prin scrierea acestei cărți.

Modul în care gândim influențează felul în care ne simțim, modul în care ne simțim influențează energia pe care o expunem, iar energia care este trimisă este cea care se întoarce la noi. Când noi ne schimbăm, totul în jurul nostru se schimbă.

Conștiența este lumină, iar dacă observăm ce se întâmplă în interiorul nostru, putem să intervenim în orice moment pentru a proiecta o lume nouă, lipsită de tot ce este întâmplător.

În sufletul nostru există deja un căpitan care este necesar să fie trezit pentru a fi la cârma vieții noastre, pentru a putea dirija corpul, gândurile și emoțiile noastre.
Noi suntem cei care ar trebui să alegem ce să gândim, ce să simțim și cum să trăim.

Există o fericire stimulatoare în a acționa pe deplin conștienți, ca și cum fiecare lucru pe care îl facem ar putea fi ultima noastră acțiune pe pământ, ne oferă un sentiment de împlinire, de conexiune cu ființa noastră și de iubire față de semenii noștri. Atunci știm că am ales cu putere, în mod autentic și liberi de orice atașament emoțional sau program care existau anterior în mintea noastră,” 

Comandă, ACUM, online:

https://www.magazinul-de-carte.ro/carte/5bcb6/zborul-transform%C4%83rii-povestea-deschiderii-aripilor-interioare-cristina-angela-burlacu

https://www.citesti.ro/book/5bcb6/zborul-transform%C4%83rii-povestea-deschiderii-aripilor-interioare-cristina-angela-burlacu

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *