Reținut de polițiști după comiterea a trei infracțiuni

Actualitate| 06.01.2024| 126| 0| Virgil Rădulescu

La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraşului Breaza au identificat, depistat și reținut un bărbat de 42 de ani, din oraș, bănuit de comiterea a trei infracțiuni.

În fapt, la data de 11 decembrie 2023, o femeie din oraș a sesizat polițiștii cu privire la faptul că și-ar fi pierdut portofelul în care se aflau mai multe documente, carduri bancare și bani.

În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată, stabilindu-se faptul că aceasta ar fi utilizat unul din cardurile bancare, efectuând două plăți în valoare de 150 de lei.

Astfel, cu ocazia depistării, bărbatul de 42 de ani a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii, iar în urma probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar.

IPJ Prahova

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *