Primarul Andrei Volosevici: Oricând asociația de locatari poate decide că oprește furnizarea de căldură

Administrație| 28.12.2023| 116| 0| Gazarul

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a explicat, într-o conferință de presă, procedura prin care asociațiile de proprietari pot solicita întreruperea furnizării de căldură, în contextul creșterii temperaturilor exterioare.

„Au apărut discuții, în ultimele zile, că este prea cald în case. Vreau să se cunoască foarte clar procedura. Oricând administratorul, respectiv președintele, poate decide să oprească căldura. Varianta de lucru prin care să oprim noi CET-ul de la Brazi este imposibilă în contextul în care o eventuală repornire a lui înseamnă o perioadă de timp foarte mare. Sunt foarte mândru că sunt român, dar dacă e frig de ce e frig, dacă e cald de ce e prea cald?”, a declarat Andrei Volosevici.

„Oricând, printr-o hotărâre, asociația de locatari poate decide că oprește furnizarea de căldură. Să fie clar pentru fiecare ploieștean: Primăria și Termo nu încearcă să încarce niște facturi, sau sa facem niște smecherii financiare. Pur și simplu sistemul este pus în funcțiune. Oricând administratorul sau președintele de asociație poate solicita să fie oprită vana ”, a adăugat primarul Ploieștiului.

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *