Altercație între două grupuri pe Bulevardul București. Un adolescent a ajuns la spital

Actualitate| 28.12.2023| 175| 0| Virgil Rădulescu

Azi noapte, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că, pe Bulevardul București din municipiul Ploiești, are loc o agresiune între mai multe persoane.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări, stabilindu-se faptul că altercația ar fi avut loc între trei bărbați cu vârstele de 17, 34, respectiv 37 de ani, din municipiul Ploiești, și un alt grup, format din 5 bărbați cu vârste cuprinse între 15 și 44 de ani, aceștia din urmă, coborând dintr-un autoturism, moment în care între ei ar fi izbucnit un conflict.

Ulterior, conflictul a degenerat, persoanele în cauză agresându-se reciproc.

În urma altercației, un tânăr de 17 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii și stabilirii situație de fapt, la acest moment analizându-se oportunitatea dispunerii unor măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *