Tânăr arestat preventiv pentru tâlhărie calificată

Actualitate| 21.12.2023| 152| 0| Virgil Rădulescu

La data de 18 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au identificat, depistat și reținut un tânăr, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost tâlhărit de o persoană necunoscută, în zona de sud a municipiului Ploiești.

Din verificări, a reieșit faptul că, un bărbat de 75 de ani, în jurul orei 15.00, în timp ce se deplasa pe aleea unui bloc de pe Bulevardul București, ar fi fost îmbrâncit și i-ar fi fost smulsă borseta pe care o ținea în mână, de către o persoană necunoscută, care ulterior a fugit.

Bărbatul prezenta mai multe leziuni la nivelul membrelor și la nivelul feței, la fața locului fiind solicitat sprijinul unui echipaj medical.

În borsetă se aflau 260 de lei și un telefon mobil.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind un tânăr de 18 ani, din municipiul Ploiești, care a fost reținut pentru 24 de ore, în baza probatoriului administrat.

Ulterior, după expirarea măsurii reținerii, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Etichete: |
Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *