Târgul de Crăciun al C.N. „I.L. Caragiale” din Ploieşti, locul unde ajuţi şi câştigi

Social| 20.12.2023| 119| 0| Petrache Ecaterina

Elevii Colegiului Naţional „I.L. Caragiale” din Ploieşti au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Ediţia de anul acesta, se va desfăşura vineri, 21 decembrie între orele 10.00 şi 14.00. Elevii, dascălii și părinții își propun să strângă lângă ei, ca și în anii trecuți, comunitatea locală, într-o acțiune care, pe lângă latura comericală de achiziție a unor obiecte lucrate de mâna lor, are și un scop caritabil.

Elevii au pregătit prăjituri făcute în casă împreună cu părinţii, decoraţiuni specifice sărbătorilor şi alte obiecte hand made.  Cu banii obţinuţi în urma vânzărilor directe şi cu cei din vânzarea biletelor de tombolă, şi-au propus să-l ajute pe Alex, un tânăr de 17 ani, grav bolnav, dar şi să cumpere diverse bunuri pentru şcoala lor sau pentru a finanța premii pentru elevii olimpici, cluburile extracurriculare și proiecte alese de Consiliul Școlar al Elevilor CNILC si de echipa managerială. Evenimentul a fost iniţiat, din anul 2017, de Asociaţia Părinţilor şi încă de la prima ediţie s-a bucurat de admiraţia ploieştenilor care au venit în număr mare să cumpere obiectele făcute de elevi, chiar dacă aveau sau nu copii la Caragiale.

Și în acest an, multe firme au fost bucuroase să doneze produse sau servicii care pot fi câştigate de vizitatorii care vor cumpăra bilete de tombolă de la standurile elevilor.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *