FOTO| Consiliul Local Ploiești și primarul Volosevici au căzut la înțelegere! S-au găsit bani pentru montarea luminițelor

Administrație| 14.12.2023| 186| 0| Gazarul

Consiliul Local Ploiești a aprobat, într-un final, proiectul proiectul privind rectificare bugetară prin care cele aproape 24 de milioane de lei trecute în fondul de rezervă au fost distribuite atât  pentru montarea instalațiilor de iluminat festiv, cât și pentru plăți așteptate de societățile TCE, SGU și Termo. Decizia a fost luată miercuri după-amiază într-o nouă ședință extraordinară.

În urma deciziei legislativului ploieștean, Primăria Ploiești va avea la dispoziție circa 550.000 de lei pentru montarea de luminițe de sărbători. Acestei sume li se adaugă și banii strânși din diverse sponsorizări.

Astfel, echipele Luxtenului lucrează și la această oră pentru ca, într-un final, atmosfera sărbătorilor de iarnă să fie resimțită și de către ploieșteni.

De precizat că, pe lângă banii pentru luminițe, Consiliul Local a mai alocat, la această rectificare bugetară, fonduri pentru plata subvenției la termoficare, către Termo Ploiești, pentru plata ratelor și dobânzilor la bănci, pentru plata serviciilor pretate de TCE, pentru plata serviciilor comandate la SGU, dar și pentru salubritatea căilor publice și deszăpezire și activitățile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *