Roberta Anastase: „PNL Ploiești NU va susține epurările politice propuse de d-nul Volosevici, încă primarul Ploieștiului!”

Administrație| 11.12.2023| 340| 0| Virgil Rădulescu

Senatorul Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești, îi cere primarului Andrei Volosevici să oprească „presiunile puse asupra șefilor din primărie pentru a face liste negre cu persoane vizate de disponibilizare”.

Într-o postare publicată astăzi, pe pagina personală Facebook, Roberta Anastase face precizări privind decizia primarului Andrei Volosevici prin care cere șefilor din cadrul Primăriei „propuneri privind reducerea cu 10% a structurii organizatorice pe care o conduce”.

As vrea sa fac cateva precizari cu privire la discutiile aparute in spatiul public in ultimele zile:
1. PNL Ploiesti, prin reprezentantii sai in Consiliul Local, NU va sustine epurarile politice propuse de dnul Volosevici, inca primarul Ploiestiului. Ii cer primarului sa inceteze presiunile puse asupra sefilor din primarie (directori/sefi de servicii) pentru a face liste negre cu persoane vizate de disponibilizare. Ii reamintesc dlui primar ca pentru aplicarea Legii 296/2023 este suficienta reducerea celor 60 de posturi vacante existente la aceasta data si renuntarea la consilierii personali de pe cabinetele demnitarilor (primar și viceprimari). Asa cum am afirmat de nenumarate ori, atat eu cat si consilierii PNL vom apara siguranta locului de munca al fiecarui angajat!
2. ⁠Ii atrag atentia dlui primar ca pana la data de 31 decembrie trebuie sa vina in fata Consiliului Local deopotriva cu reducerea de personal, dar si cu noua organigrama a institutiei.
3. ⁠Consilierii PNL NU vor vota noua organigrama daca propunerea nu le este transmisa spre analiza cu cel putin 5 zile inainte de ziua votului!
Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *