AUR la Titi Prosop

Actualitate| 07.12.2023| 296| 0| Gazarul

În timp ce autoritățile ploieștene i-au abandonat pe sportivii CSM Ploiești, conducerea AUR Prahova a mers pentru a discuta cu maestrul Titi Tudor despre problemele cu care se confruntă pentru a crește campioni.

Totodată, reprezentanții formațiunii conduse de George Simion i-au oferit cadou antrenorului secției de box de la Clubul Sportiv Municipal Ploiești un fular cu tricolorul.

”Vizita noastră la sala de box din Ploiești nu a fost una întâmplătoare. Am aflat despre problemele cu care se confruntă maestrul Titi Tudor și cât de dificile este să-i crească pe cei care acum sunt ca și copiii lui.

Vorbim despre probleme legate de căldură în sala de box, despre asigurarea unei mese calde și despre alte lucruri care țin de un minim de normalitate de care orice copil trebuie să beneficieze.

Este inadmisibil ca noi să știm despre aceste probleme, pe care autoritățile ploieștene se fac că nu există.

Nu este nicio problemă! Noi, cei de la AUR, deja am vorbit cu o firmă specializată și vom rezolva cu încălzirea sălii de box. Sperăm să rezolvăm și cu alimentele necesare pentru masa micuților campioni.

Iar acum că ne aflăm în perioada sfântă premergătoare Crăciunului, promitem ca acești copii care practică nobila artă să aibă parte cu adevărat de sărbători fericite. Nu vă pot spune mai mult, pentru că totul va fi o surpriză”, ne-a declarat Alexandru Săraru, coordonator AUR Prahova.

Reamintim că, antrenorul emerit al boxului de la CSM Ploiești, maestrul Titi ”Prosop”, așa cum este cunoscut de o Românie întreagă, face eforturi pentru a le oferi unora dintre copiii pe care îi antrenează un acoperiș deasupra capului și o  masă caldă .

 

 

 

 

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *