Trei persoane au ajuns la spital în urma unui incident feroviar petrecut la Azuga

Actualitate| 04.12.2023| 75| 0| Virgil Rădulescu

Trei tinere din București și Buftea, două de 18 ani, și o alta de 20 de ani, călătoare într-un tren, au ajuns la spital după ce au fost rănite în urma unui incident petrecut pe calea ferată. Conform datelor comunicate de conducerea Spitalului Sinaia, toate cele trei persoane au suferit zgârieturi şi disconfort ocular (obiect străin) de la spargerea geamurilor vagonului.

Pantograful de la locomotiva garniturii CFR, trenul IR 1742, s-a rupt la ieșirea din stația Azuga. Tinerele au avut zgârieturi si cu disconfort la ochi provocate de spargerea geamurilor vagonului. Potrivit Primăriei Sinaia, au fost transportate la CPU Sinaia cu ambulanțele si un echipaj cu SMURD.

Au fost evaluate, toate fiind în consult si investigații la Oftalmologie.
Trenul IR 1742 a fost reînscris în circulație la ora 10.19, acesta urmând să ajungă în stația de destinație, București Nord, cu o întârziere de 180 de minute.

Intervenţiile pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact pe relaţiile Valea Largă – Braşov şi Predeal – Azuga au fost finalizate, fiind asigurate astfel condiţii normale de trafic, a informat CFR SA.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *