Minivacanța de 1 Decembrie a umplut stațiunile montane

Actualitate| 01.12.2023| 86| 0| Petrache Ecaterina

Foarte mulți au ales să petreacă aceste zile libere la munte. Chiar dacă traficul a fost, cel puțin spre Valea Prahovei, bară la bară, stațiunile montane sunt oaza de frumusețe aleasă în mai toate anotimpurile, dar mai ales iarna. Și stațiunile montane s-au pregătit pentru aceste zile, de la concerte pentru toate gusturile, la Sinaia, plus sarmale și vin fiert, la pârtiile de schi de la Azuga și Brașov.

Ministrul Economiei, Radu Oprea, a declarat că gradul de ocupare este aproape 100% în foarte multe dintre staţiunile montane, în această minivacanţă de 1 decembrie.

El a precizat că datele statistice arată că ”40% dintre români nu merg în concediu, mulţi dintre ei pentru că nu îşi permit” şi a arătat că voucherele de vacanţă au stimulat pe mulţi să meargă în concediu. Radu Oprea a anunţat că pe 11 decembrie va avea o întâlnire cu hotelierii, cu asociaţiile patronale, cu ANPC, ANSVSA, care controlează calitatea serviciilor din turism. ”Nu îmi doresc să aplicăm amenzi, iar calitatea serviciilor să fie cea pe care turiştii o aşteaptă”, a afirmat Oprea.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *