Scandal la CSM Ploiești după ce doi jucători ai Petrolului au fost scoși de pe teren

Sport| 28.11.2023| 298| 0| Gazarul

Conducera Clubului Sportiv Municipal Ploiești este implicată într-un nou scandal, după ce mai mulți jucători de la Petrolul Ploiești ar fi fost scoși de pe gazonul stadionului Ilie Oană.

Potrivit gsp.ro, preparatorul fizic Carlos Mendez pregătise totul, pusese copete, jaloane și alte materiale pe teren.

Incidentul a fost dezvăluit  pe pagina de Facebook a Peluzei I „Ilie Oană”.

”În orașul unde echipa de fotbal Petrolul înseamna totul, exista și persoane care vor răul acestui club.

Gesticuland și fiind vehement, aceasta entitate a interzis antrenamentul echipei noastre. Cu ce drept?

În continuare ești “ persona non-grata” pentru noi. Niciodata nu îți vei pune mainile libidinoase pe clubul nostru. Ai fost, ești și vei rămâne un nimic.

PETROLUL SUNTEM NOI !”, se arată scris pe pagina de Facebook a Peluzei I Ile Oană, referindu-se la Valeriu Răchită.

La rândul său, Valeriu Răchită, acum antrenor la CSM Ploiești, clubul care administrează stadionul „Ilie Oană”, a susținut că ”Nu i-am oprit eu să facă antrenament. Sunt invenții ale celor din galerie, care mă tot atacă. Adevărul este altul.

Sâmbătă, pe ploaie, a doua zi după meciul câștigat de Petrolul cu FC Botoșani, jucătorii nefolosiți sau cei care jucaseră mai puțin au avut un antrenament pe stadion. Au făcut târziu o hârtie, că vor intra doar pe marginea terenului, dar au făcut pe tot terenul. Iar azi, nici măcar n-au făcut respectivul document.

Au transmis doar verbal că niște jucători vor face alergare pe marginea terenului. Dar ei erau la mijlocul gazonului și deja instalaseră materialele pe tot terenul. Normal că directorul Burghelea nu le-a dat acceptul să intre pe terenul de joc. Fiecare acțiune de pe stadion trebuie anunțată și aprobată, pentru că se contabilizează.”

Tehnicianul Petrolului Ploiești, Florin Pîrvu, a susținut pentru gsp.ro faptul că nu a fost vorba despre un antrenament clasic, ci unul optional.

”Nu era un antrenament clasic, ci unul opțional. Doi jucători, care rataseră ședința de pregătire de dimineață, fiindcă fuseseră să-și rezolve documentele pentru a putea merge în cantonamentul din Turcia, din pauza de iarnă, au vrut să facă ceva suplimentar. Au făcut la sală, nu a fost nicio problemă”, a susținut Florin Pîrvu, antrenor Petrolul.

Managerul CSM Ploiești, Irinel Burghelea, a venit cu noi lămuriri în acest scandal.

”Nu domnul Răchită mi-a zis, ci domnul Cristian Nica, șeful bazei, m-a anunțat că cei de la Petrolul sunt pe teren. Apoi m-a sunat de la ei Claudiu Tudor, să-mi spună că sunt doar doi jucători și că vor face numai alergare pe marginea terenului, unde se încălzesc rezervele la meci. Le-am zis că pot să alerge acolo. Nu i-am trimis eu la sală”, a susținut Irinel Burghelea, directorul arenei „Ilie Oană” pentru gsp.ro

”Eu abia am fost numit în funcție. Nu știu ce datorii are Petrolul la arenă. Dar la orice acțiune pe care o fac la stadion, trebuie să trimit documente la contabilitate, pentru că se plătește tot. Azi am facturat echipei numai folosirea vestiarului la venire și la plecare, fiindcă s-au antrenat de dimineață în altă parte, aici doar s-au schimbat și au plecat apoi cu autocarul lor”, a mai adăugat Irinel Burghelea, directorul arenei „Ilie Oană” pentru sursa citată.

sursa foto: Facebook Petrolul Ploiești

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *