Schi la Azuga, spectacole, sarmale și vin fiert, la Sinaia

Actualitate| 27.11.2023| 448| 0| Petrache Ecaterina

Valea Prahovei se pregătește pentru minivacanța de la finalul acestei săptămâni. Oferta este tentantă și pentru toate gusturile.

Domeniul Schiabil Azuga anunță că Pârtia Sorica își așteaptă turiștii în minivacanta de 1 decembrie. Tunurile de zăpadă artificială sunt în funcțiune de o săptămână dar a mai și nins. In plus, temperaturile scăzute  ajuta la păstrarea zăpezii.

Sinaia rămâne o destinație dorita de turiști, fie vară, fie iarnă.

Pentru în minivacanța care începe pe 30 noiembrie, Primăria Sinaia a organizat, de Ziua Națională a României, un program special, paradă militară, spectacole, dar și vin fiert și sarmale. De la ora 13.00 în amfiteatrul Primăriei Sinaia va concerta formația Ad Libitum.  La ora 14.30 începe parada militară care va porni de pe Bulevardul Carol I spre cimitirul Eroilor, acolo unde, la ora 15.00 va începe slujba de pomenire și depunerea de coroane pentru eroi.

Manifestațiile se vor muta apoi in fata Casinoului unde, de la 15.40 se vor servi sarmale și vin fiert. De la 16.00 in același loc va începe spectacolul folcloric susținut de Gelu Voicu, Adriana Deaconu, ansamblul folcloric Doina Prahovei și ansamblul Ciobănașul de la munte.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *