Taximetriștii reiau protestele în Ploiești și în țară

Actualitate| 20.11.2023| 206| 0| Petrache Ecaterina

Taximetriștii se văd nevoiți să recurgă iar la proteste față de lipsa de interes a politicienilor în a le soluționa doleanțele.

Marți, 21 noiembrie între orele 11.00 – 13.00, ei vor staționa pe strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin, zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B din Ploiești, unde circulația va fi închisă.

Nemulțumirile lor sunt de această dată, nu doar cele care vizează adordarea diferită a acestui serviciu între cei licențiați de primării și Bold sau UBER, ci și față de lipsa de implicare a decidenților. La solicitările lor, Senatul le-a trimis o adresă semnată de câțiva parlamentari care, conform reprezentantului Asociației Euro Taxi, Victor Micu”este o măzgăleală care nu se referă la ce am cerut noi. Ei vorbesc de măriri de tarife, ori noi nu am cerut asta, pentru că știm nivelul de trai al românilor. Cerem reglementări similare pentru taximetrie, pentru o concurență loială cu UBER și BOLT. Prin această hârtie, parlamentarii semnatari vor să ne arate că lucrează la petițiile noastre dar, nimic din ce am cerut noi”.

Prin lipsa de reacție fermă a guvernanților, taximetriștii consideră că statul permite în continuare concurența neloială și sunt hotărâți să continue demersurile.

Protestul taximetriștilor se va desfășura la nivel national, nu doar în Ploiești.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *