O femeie din Ploiești, găsită moartă într-un parc din oraș

Actualitate| 20.11.2023| 205| 0| Virgil Rădulescu

Trupul unei femei de 71 de ani a fost găsit, sâmbătă, într-un parc din Ploieşti, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările decesului.

„Poliţiştii Secţiei nr. 4 de Poliţie Ploieşti, au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că în parcul din zona staţiei de tramvai, de pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918, s-ar afla o persoană, în vârstă, posibil decedată”, a anunţat, sâmbătă, IPJ Prahova.

Sursa citată a precizat că poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 71 de ani, decedată.

„Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morţii”, a mai transmis sursa citată.

Un raport al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” consemnează o incidenţă a sinuciderilor în Prahova de 12,6 la suta de mii de locuitori. 93 de prahoveni şi-au încheiat anul trecut socotelile cu viaţa, metoda cea mai frecventă, în proporţie de 90%, fiind prin spânzurare, urmată de aruncarea de la înălţime şi ingerarea de medicamente sau substanţe toxice.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *