Un ploieștean a încercat să se sinucidă, folosind un revolver

Actualitate| 18.11.2023| 173| 0| Virgil Rădulescu

Un bărbat de 53 de ani din Ploieşti a încercat, vineri seară, să se sinucidă după o ceartă cu iubita, el împuşcându-se cu un revolver. Echipajele medicale, ajunse la fața locului, l-au găsit pe acesta cu o plagă înjunghiată în piept, ulterior fiind transportat la spital.

Poliţiştii Secţiei nr. 2 Ploieşti au fost sesizaţi de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care a intervenit la o solicitare cu privire la o persoană posibil împuşcată.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 53 de ani care prezenta o plagă la nivelul pieptului. Totodată, poliţiştii au identificat în locuinţa acestuia un pistol tip revolver, model vechi, supus notificării, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor”, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Se pare că bărbatul a încercat să se sinucidă, după o se ceartă cu iubita lui.

Bărbatul nu avea permis de port armă, astfel că poliţiştii au deschis dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi vătămare corporală din culpă.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *