Grevă la Petrolul Ploiești! Fotbaliștii nu și-au primit salariile de trei luni

Sport| 17.11.2023| 244| 0| Virgil Rădulescu

Fotbaliștii de la Petrolul Ploiești au refuzat să se antreneze în cursul zilei de miercuri, ca o  formă de protest împotriva conducătorilor, întrucât nu și-au primit salariile de trei luni. Jucătorii „au agățat tricourile de gard”.

Nefinanțată de la bugetul local și fără un sponsor care să acopere nevoile financiare ale echipei, clubul „lupilor” stă pe un butoi cu pulbere, iar jucătorii au boicotat antrenamentul.

Conform regulamentelor aflate în vigoare, fotbaliștii ar putea să depună cerere pentru a fi declarați liberi de contract, însă niciunul nu a luat o decizie în acest sens, probabil fiind motivați și de locul foarte bun ocupat în clasamentul Superligii, respectil locul 6.

„Ne pare rău că am «agățat tricourile pe gard», cum se spune, dar așteptăm să se rezolve lucrurile. Până acum am dat dovadă de toată înțelegerea, nu ați auzit din vestiar vreo nemulțumire legată de bani, dar trebuie să se rezolve”, a spus unul dintre fotbaliștii ploieșteni, sub protecția anonimatului, potrivit Digi Sport.

Bugetul de salarii al clubului Petrolul se învârte în jurul sumei de 250.000 de euro pe lună.

Unii acuză televiziunile că nu au plătit drepturile de televizare și au creat probleme financiare clubului. Însă televiziunile dau vina pe Liga Profesionistă de Fotbal, spund că au achitat integral drepturile.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *