Consiliul Local a decis: Datoriile Petrolului Ploiești vor fi eșalonate pe 2 ani

Administrație| 17.11.2023| 60| 0| Dumitrescu Vlad

Consilierii locali ploieșteni au aprobat în ultima ședință a legislativului  un proiect de hotărâre prin care debitele acumulate de FC Petrolul Ploiești la bugetul local vor fi eșalonate pe o perioadă de 24 de luni.

Vorbim despre restanțele și penalități aferente contractului de licență privind dreptul de folosință exclusivă asupra mărcilor ”Petrolul Ploiești”.

Proiectul de hotărâre aflat în dezbaterea aleșilor locali viza, inițial, eșalonarea datoriilor pe o perioadă de 12 luni,.

Potrivit actului administrativ, clubul de fotbal ploieștean înregistrează datorii în valoare de 237.290,45 lei, reprezentând plăți restante și penalități aferente contractului de licență exclusivă al cărui obiect îl constituie dreptul de folosință exclusivă asupra mărcilor.

În timpul dezbaterilor, consilierul local Dragoș Măchițescu a propus, inițial, două amendamente. Unul dintre ele prevedea eșalonarea debitului pe o perioadă de 24 de luni, iar cel de-al doilea prevedea eliminarea penalităților.

Cum au existat dubii legate de legalitatea celui de-al doilea amendament, aleșii locali au solicitat o scurtă pauză de consultări. La revenirea în sală, proiectul de hotărâre a fost aprobat cu amendamentul ca eșalonarea să aibă loc pe o perioadă de 24 de luni, în 24 de rate lunare egale, începând cu luna decembrie 2023, până în luna noiembrie 2025.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *