Revolta funcționarilor publici împotriva primarului Volosevici: „Să ne mobilizăm împotriva dictaturii nulităților!

Administrație| 16.11.2023| 502| 0| Virgil Rădulescu

Sindicatul Administrației Publice și Asistenței Sociale „Alexandru Ioan Cuza” (SAPAS) convoacă, mâine, fucționarii publici din administrația locală la o informare legată de manierele de combatere a stresului, „mai ales a stresului în formă continuată impus de megastarul de la etajul 1 (n.r. primarul municipiului Ploiești Andrei Liviu Volosevici), după cum precizează liderul SAPAS, Florian Radu în mesajele de convocare.

„Doamnelor și domnilor, vă reamintesc că este momentul să ieșiți din bula de frică și dezonoare care a fost impusă de primar. Nu ne poate exclude pe toți, nu se poate dispensa de serviciile dumneavoastră. Suntem ca pe vremea lui Ceaușescu, când aveam nevoie de postul Europa Liberă. Așa am ajuns! Mămăliga trebuie să explodeze. Sunteți denigrați de primar și acolitele sale, Angelescu și Constantin. Exact ca în vremea torționarilor! Avem o singură șansă, să ne mobilizăm împotriva dictaturii nulităților! Împreună facem orice este legal să împiedicăm demersurile unor nulități. Acum, s-a declanșat Jihadul! Ori nemernicii, ori oamenii care cred în Dumnezeu! Nu mai așteptăm nimic de la nimeni, este Jihad, Războiul sfânt al libertății! Noi vom organiza totul… Ori 10 infractori, ori noi!”, potrivit sursei citate.

Mobilizarea funcționarilor publici a ajuns și la urechile primarului Volosevici care l-a „convocat” la rândul lui pe liderul SAPAS, Florian Radu, avertizându-l că îl va acționa în instanță. După întâlnire, în replică la acțiunea sindicală, Volosevici a declarat: „Am rugat directorii, foarte clar, să încurajeze, adică să nu fie niciun fel de repercursiuni sau ferească Dumnezeu de ceva, dacă vor membrii să meargă acolo, la această convocare făcută de măritul lider sindical.”

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *