Doi petroliști au fost selecționați la reprezentativa „U21” pentru partidele oficiale de calificare la Campionatul European din 2025

Sport| 14.11.2023| 219| 0| Virgil Rădulescu

Naţionala României U21 continuă parcursul spre EURO U21 din 2025 cu două meciuri în luna noiembrie. Primul joc va fi cu Albania, pe teren propriu, după care tricolorii vor întâlni Elveția, în deplasare.

După Mihnea Rădulescu și Iustin Răducan, chemați la reprezentativa „U19” pentru turneul internațional de la Marbella, ce se va desfășura în perioada 15-21 noiembrie, alți doi jucători ai Petrolului au primit, în acest weekend, convocările pentru echipele naționale!

Astfel, Alex Musi și Denis Radu au fost selecționați la reprezentativa „U21”, pentru jocurile oficiale cu Albania (17 noiembrie, ora 20.30, stadion „Giulești”) și Elveția (21 noiembrie, ora 21.30, Neuchâtel), contând pentru Grupa E a calificărilor la Campionatul European din 2025.

Convocarea la echipa „U21” reprezintă o premieră pentru ambii fotbaliști, dar Alex Musi și Denis Radu sunt doi jucători obișnuiți cu prezențele la loturile naționale, ei evoluând, până acum, pentru România „U18”, „U19” și „U20”.

Pentru meciurile cu Albania și Elveția, din grupa de calificare pentru Campionatul European, Daniel Pancu are în lot și cinci jucători care sunt în premieră la selecționata U21 a României: Alexandru Musi (ACS Petrolul 52)Cristian Mihai (UTA Arad), Denis Radu (ACS Petrolul 52), Mario Tudose (FC Argeș), Vladislav Blănuță (FCU 1948 Craiova Fotbal Club). 

Pentru aceaste meciuri, selecționerul Daniel Pancu a convocat 23 de tricolori:

PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj)Otto Hindrich (CFR Cluj)Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);

FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB)Denis Radu (ACS Petrolul 52)Cristian Ignat (Mioveni)Mario Tudose (FC Argeș)Umit Akdag (Göztepe / Turcia)Matei Ilie (CFR Cluj)Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);

MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria)Marian Danciu (Universitatea Craiova)Cătălin Vulturar (Lecce / Italia)Cristian Mihai (UTA Arad)Constantin Grameni (Farul Constanța)Luca Mihai (CFR Cluj)Adrian Mazilu (Farul Constanța)Alexandru Musi (ACS Petrolul 52)Rareș Ilie (Lausanne / Elveția)Octavian Popescu (FCSB);

ATACANȚI: Louis Munteanu (Farul Constanța), Vladislav Blănuță (FCU 1948 Craiova Fotbal Club).

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *