Prahovean reținut și pentru ultraj, după ce a fost reclamat pentru violență în familie

Actualitate| 12.11.2023| 93| 0| Virgil Rădulescu

Duminică, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Plopeni au fost sesizați de către o unitate medicală, cu privire la o posibilă faptă de violență în familie, în comuna Dumbrăvești.

Polițiștii s-au deplasat la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, iar, din primele verificări, a reieșit faptul că acesta ar fi avut o altercație cu soția sa, de 53 de ani, care s-a deplasat la o unitate medicală, având mai multe leziuni, probabil produse în urma altercației.

În cadrul intervenției, bărbatul a devenit recalcitrant, nu a colaborat cu polițiștii, iar, la un moment dat, a ieșit pe stradă, încercând să îi lovească pe aceștia cu un topor.

Ulterior, cu obiectul în cauză, a produs distrugeri autospecialei de poliție, totodată, lovind și pe unul dintre polițiști, în zona capului, acesta necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au imobilizat bărbatul în cauză, acesta fiind condus la o unitate medicală, pentru investigații, urmând a fi stabilită situația de fapt și a fi luate măsurile legale față acesta.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ultraj, violență în familie și distrugere.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *