Vremea se schimbă. Prognoza pe 4 săptămâni

Actualitate| 10.11.2023| 161| 0| Petrache Ecaterina

Vremea întoarce un pic foaia. După o săptămână în care temperaturile au fost normale pentru luna noiembrie, cu ploi și temperature mai scăzute, vremea devine mai caldă, potrivit prognozei pe următoarele 4 săptămâni, transmisă de Administrația Națională de Meteorologie.

Săptămâna 13 – 20 noiembrie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, ușor mai ridicate în extremitatea de sud a țării dar și posibil mai scăzute în zonele montane. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Săptămâna 20 – 27 noiembrie

Temperatura medie va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 27 noiembrie – 4 decembrie

Valorile termice medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

Săptămâna 4 – 11 decembrie

Se mențin valorilor termice ușor peste cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *