Cu cât răsplătește statul echipa României de minifotbal, după ce au devenit campioni mondiali

Sport| 10.11.2023| 176| 0| Petrache Ecaterina

După ce am văzut cum statul acordă burse de merit elevilor cu note de 1 dar și condamnaților, poate că nu ar trebui să ne mai mire suma derizorie cu care a premiat echipa de minifotbal a României, care a reușit marea performanță devenind campioni mondiali. Încă o dată sportul face cunoscută România în lume.

Fiecare fotbalist din echipa României, Campioană a lumii la minifotbal, a primit ca premiu, de la statul roman 1000 de euro.  „Pentru câştigarea Campionatului Mondial de minifotbal am avut o primă de 1000 de euro pentru fiecare jucător. Doar suntem campioni mondiali. Merităm mia de euro, dar nu ştiu dacă această remuneraţie va fi mărită.

În momentul acesta se încearcă mărirea acestei remuneraţii prin minister sau ANS, pentru ca echipa să fie la un nivel cât mai bun. Băieţii aceştia trebuie să fie remuneraţi în cariera lor, nu doar pentru performanţa asta. E un sport în care rămâi cu sechele pe viaţă. Eu am sechele pe viaţă”, a declarat Alexandru Bourceanu  pentru  AS.ro LIVE.

Din echipa României care a devenit Campioană Mondială face parte și Gabriel Dumitraşcu, echipierul formaţiilor Chedra Tax şi CS Păuleşti.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *