Haiducul Ciolacu „Voi veni peste voi! Nu veţi scăpa!”. Usurel că speriați peștii

Social| 07.11.2023| 128| 0| Petrache Ecaterina

Vocea oamenilor, a gospodarilor din mediul rural, a tuturor românilor este auzită de Guvern!, țipă premierul Ciolacu pe Facebook.

Si, ce să vedem? A aflat de la întâlnirea cu mediul de afaceri și sistemul bancar anumite aspecte, ceea ce înseamnă că practic nu știa cum stau lucrurile în România, atunci cănd a creionat și semnat legea prin care limitează plata cash. Bravo, dom Premier, aflii după ce ai dat legea? Nu mai aveți specialiști? Dacă angajați fetițe de prin localuri și lipitori de afișe, asta culegeți!

Dar nu ăsta este subiectul materialului, ci faptul că, deși susține că a auzit vocea românilor, a gospodarilor, anunță că, la prima ședință de Guvern, modifică prevederile legate de limitarea cash-ului. Nu vă bucurați, doar două aspecte și acelea nu vizează chinul celor bătrâni de la sate.

Toate limitele actuale de cash vor fi menținute, atât la persoanele fizice, cât și la cele juridice. Cu două excepții: plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, iar avansul spre decontare 1.000 de lei/zi.”

Jenant mesaj, iar finalul haiducesc e chiar de râs, știut fiind că sunt doar vorbe. Statul are pârghii pentru evazioniștii enumerați, dar întrebați-vă de ce nu le folosește.

„Am însă un mesaj pentru evazioniștii care au profitat de această discuție din spațiul public: voi veni peste voi! Voi veni și vă voi scoate din vămi, vă voi scoate din birourile instituțiilor statului, vă voi scoate de peste tot! Așa cum am început războiul cu cei care distrug viețile oamenilor cu păcănelele, nici voi nu veți scăpa!”, a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

Zic să mai luați o gură de apă că prea v-ați încins spunând nimicuri ca să nu spun minciuni. Practic, faceți tot ce v-ați propus, restul este gargară. În sate tot nu sunt bancomate, batrânii îi veți purta pe drumuri să scoată bani din bancă, pos-urile nu merg uneori nici în marile magazine din orașe, dar în satele unde nu este semnal și nici net.

Porcii nu-i lăsați să-i vândă să mai strângă un bănuț pentru că nu pot să traiască din amărâtele de pensii pe care le dați, chiar dacă îi amăgiți că se mai poate un an. Ați mai vorbit dumneavoastă… Țara nu se conduce pe vorbe, ci prin legi, și tocmai că legea nu a fost modificată oamenii înțeleg că sunt doar  vorbe. Mai mult, după alegeri cum rămâne? Se aplică legea. De români aveți nevoie doar la vot.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *