Demisie la vârf în PUSL

Politică| 07.11.2023| 169| 0| Petrache Ecaterina

Se apropie alegerile și apele încep să se agite prin partide.  Miza? Evident un loc bun, o poziție confortabilă, etc..

Apele se mișcă și în PUSL, acolo unde deputatul de Prahova, Grațiela Gavrilescu este președintele Biroului Executiv dar și șefa organizației din Prahova.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a dat astăzi demisia din funcția de președinte executiv al PUSL.  El și-a comunicat decizia pe grupurile de partid. Piedone și-a motivat decizia invocând neînțelegeri interne privind calea de urmat a partidului. Piedone a anunțat însă că nu va părăsi formațiunea, până la încheierea mandatului de primar al Sectorul 5.

Cristian Popescu Piedonea fost ales președinte executiv al PUSL pe 30 iunie 2023. La acea vreme dorința partidului era de a candida pe liste proprii ”putem realiza o surpriză semnificativă la alegerile ce vor avea loc anul viitor. Vom candida cu liste proprii! Succesul ne poate asigura un rol determinant în structurile politice care vor guverna România în intervalul 2024 – 2028. Vom putea promova politici publice bazate pe valorile umaniste. Vom putea produce schimbările pe care întreaga națiune le așteaptă”.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *