Aplicația 24pay pentru plata rovinietei și a poliței RCA direct de pe telefonul mobil

Economie| 07.11.2023| 111| 0| Virgil Rădulescu

Conducătorii auto din România se bucură de acum de noi facilități prin aplicația 24pay: plata rovinietei și a poliței RCA direct de pe telefonul mobil, oricând și de oriunde.  

Cele două servicii sunt posibile în urma semnării unor noi acorduri de colaborare pe segmentul „RCA şi taxe auto”. Astfel, utilizatorii 24pay pot achita de acum contravaloarea rovinietei direct în aplicaţie datorită parteneriatului cu Scala Assistance, companie autorizată pentru emiterea rovinietelor. Totodată, procesul de achiziţie a RCA-ului prin 24pay este de acum unul mult mai facil şi rapid, compania anunţând un nou parteneriat pentru emiterea poliţelor cu Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare, broker-ul companiei Scala Assistance.

Pentru a beneficia de noile servicii din 24pay, utilizatorul trebuie doar să descarce și să-şi înroleze cardul pentru plăţi, alegând apoi serviciul dorit. Tranzacţiile sunt simple, sigure, rapide şi fără comisioane.

Pentru plata rovinietei, utilizatorul trebuie să aleagă tipul autovehiculului, data de start şi valabilitatea, iar apoi să introducă numărul de înmatriculare al maşinii şi seria de şasiu; după efectuarea plăţii, confirmarea de plată şi valabilitatea rovinietei se vor trimite pe e-mail, putând fi accesate şi din Portofelul 24pay.

Pentru polița RCA, utilizatorul trebuie să acceseze secţiunea „RCA şi taxe auto” din aplicaţie şi să introducă numărul de înmatriculare al maşinii, ceea ce permite precompletarea automată a informaţiilor despre vehicul. Urmează completarea datei de începere şi a perioadei de valabilitate, a datelor despre proprietar, aplicaţia afişând ulterior ofertele asigurătorilor. După selectarea ofertei dorite şi efectuarea plăţii, poliţa RCA este emisă şi trimisă pe e-mail si prin sms clientului, fiind disponibilă şi în Portofelul 24pay.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *