Candidații AUR la alegerile europarlamentare, prezenți în Ploiești și în Câmpina

Politică| 03.11.2023| 159| 0| Dumitrescu Vlad

Caravana AUR ”Patrioți în Europa” a ajuns și în județul Prahova! Alianța pentru Unirea Românilor și-a prezentat joi, la Ploiești și Câmpina, o parte dintre candidații la alegerile europarlamentare de anul viitor, Printre candidații AUR prezenți s-au numărat Ramona Bruynseels, Monica Iagăr și Gheorghe Piperea.

Sub titlul „Patrioți în Europa”, caravana formațiunii politice a ajuns în centrul municipiului Ploiești între orele 10.00 și 13.00, apoi și-a continuat drumul  la Câmpina, în parcarea de la intersecția dintre Bulevardul Carol I și Strada Oituz.

Cu această ocazie, reprezentanții formațiunii politice și-au prezentat candidații la alegerile europarlamentare din iunie 2024 și au discutat cu oamenii despre problemele comunităților locale.

Printre candidații prezenți la această acțiune se numără Ramona-Ioana Bruynseels, fost candidat la alegerile prezidențiale din 2019, avocatul Gheorghe Piperea, profesor la Universitatea de Drept, și fosta atletă Monica Iagăr. Deputatul Adrian Axinia, singurul parlamentar al AUR în Prahova, se numără și el pe această listă pentru europarlamentare. De asemenea, printre candidații prezenți joi în Prahova s-au mai numărat Simona Petcu, Silviu Gurlui, Elena Năstăsoiu și Felicia Akkaya.

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *