Traficant de droguri, prins în Ploiești, în timp ce vindea ecstasy şi canabis – VIDEO

Investigații| 01.11.2023| 135| 0| Virgil Rădulescu

Un bărbat în locuinţa căruia au fost găsite mai multe droguri a fost arestat preventiv, în urma unei anchete a DIICOT – Ploieşti, el fiind prins când încerca să vândă ecstasy şi canabis.

Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

„În seara de 30.10.2023, inculpatul a fost prins în flagrant, în municipiul Ploieşti, în timp ce deţinea în scopul comercializării 10 comprimate ecstasy şi o cantitate de canabis. Ulterior, în locuinţa acestuia au fost identificate şi ridicate o presă utilizată pentru confecţionarea comprimatelor ecstasy şi mai multe forme cu diferite logo-uri, 172 comprimate ecstasy, cantităţile de 1,2 kilograme canabis, 10 grame de MDMA cristal, 10 grame de ciuperci halucinogene, 4 grame de haşiş, 5 grame de cocaină şi diferite cantităţi de substanţă pulverulentă cu conţinut de MDMA, suma de 1.500 de lei, mai multe telefoane mobile, obiecte purtătoare de urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă”, a transmis, marţi, DIICOT – Ploieşti.

Din cercetările efectuate a rezultat că inculpatul, în perioada februarie – octombrie 2023, a vândut canabis, MDMA şi cocaină către diverşi consumatori din Prahova la preţuri cuprinse între 40 şi 500 lei.
Marţi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog.
La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Matei Basarab Ploieşti. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *