Concert Vasile Șeicaru la Filarmonica din Ploiești

Cultură| 31.10.2023| 177| 0| Petrache Ecaterina

Filarmonica Ploiești și BES România vă invită să vă alăturați unei seri de neuitat, la spectacolul „FolkLive”.

Vineri, 3 noiembrie 2023, ora 19:00, în lumina reflectoarelor, va străluci o legendă a muzicii folk românești, Vasile Șeicaru. Cu o carieră incontestabilă care a umplut sălile de corcerte dar a contaminat cu muzica sa și tânăra generație, Vale ne va purta în călătoria sa muzicală plină de emoție, profunzime și energie,  în inconfundabilului său stil folk. «Dragostea destin străvechi, cu cireşe la urechi», „La Adio”, ascultată de peste 1,8 milioane de ori pe youtube, o performanță extraordinară pentru acest gen de muzică, ”Din prea mult sau prea putin” care are peste 2,5 milioane de vizualizari, sau ”Fără tine”, sunt doar câteva dintre piesele care-ți răscolesc sufletul.

FolkLive nu este doar un concert, ci o călătorie emoționantă în universul poveștilor spuse prin muzică. Este o seară dedicată tuturor celor care apreciază muzica buna, autenticitatea și profunzimea cântecelor ce au traversat generații, aducând bucurie și reflectând trăirile noastre.

Și pentru a completa această seară plină de farmec, alături de Vasile Șeicaru se va afla și Nicolae Matei, la claviaturi, care va adăuga nuanțe și profunzime, completând astfel tabloul sonor cu armonii ce vor încânta inimile ascultătorilor.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *