O femeie din Plopeni găsită decedată în locuinţă. Avea urme de violenţă pe corp

Investigații| 27.10.2023| 130| 0| Virgil Rădulescu

O femeie care prezenta urme de violenţă pe corp a fost găsită decedată în locuinţă de concubinul ei. Poliţiştii din Plopeni au deschis o anchetă, informează, vineri, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Plopeni au fost sesizaţi, joi seară, de către un bărbat în vârstă de 48 de ani cu privire la faptul că, în momentul când a revenit acasă de la serviciu, a găsit-o pe concubina sa decedată în locuinţa comună.

„În baza sesizării poliţiştii deplasaţi la adresa din oraşul Plopeni au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul femeii, care prezenta urme de violenţă pe corp. Trupul femeii de 56 de ani a fost transportat la Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, au precizat reprezentanţii IJP Prahova.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *