Autorul accidentului de la Valea Doftanei, în care o tânără a murit, a fost reținut

Actualitate| 25.10.2023| 193| 0| Virgil Rădulescu

Tânărul care conducea mașina care s-a răsturnat într-o râpă, sâmbătă noaptea, în zona Barajului Paltinu, a fost reținut pentru 24 de ore.  În urma accidentului, o tânără de 18 ani, din Comarnic, și-a pierdut viața.

Potrivit Poliției Prahova, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că șoferul, în vârstă de 22 de ani, figura în bazele de date cu permisul de conducere cu restricții-reținut, având eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație. Șoferul a avut un comportament agresiv de-a lungul întregului drum, astfel că acesta s-a încadrat în noile modificări legislative.

În baza probatoriului administrat, miercuri, 25 octombrie, față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca joi, 26 octombrie, să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Potrivit noilor modificări legislative, în cazul accidentelor soldate cu moartea unei persoane, dacă șoferul era băut, drogat, a manifestat un comportament agresiv în trafic sau circula cu permisul de conducere reținut, acesta riscă pedeapsa cu închisoarea cu executare.

Vă reamintim că o adolescentă de 18 ani a murit și alți patru tineri au fost grav răniți în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă noaptea pe DJ 102I, în zona barajului Paltinu.

Șoferul de 22 de ani, care conducea pe DJ 102I un autoturism în care se aflau patru pasageri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, a ratat o curbă, în zona barajului Paltinu. Mașina a rupt un parapet de pe marginea drumului și a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se într-o râpă.

Cei cinci tineri din mașină au fost răniți, fiind transportați la spital. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru o tânără de 18 ani, care a murit.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *