Pe fondul consumului de alcool, un ploieștean și-a ucis fiul!

Investigații| 20.10.2023| 195| 0| Virgil Rădulescu

Procurorii cercetează un ploieștean, în vârstă de 74 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de omor, victima fiind chiar fiul acestuia, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 74 de ani, din municipiul Ploieşti, cu privire la faptul că l-ar fi ucis pe fiul său, în vârstă de 50 de ani, în locuinţa unde stăteau împreună.

„În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare care s-a deplasat la faţa locului, fiind identificat cadavrul bărbatului, care prezenta o plagă înjunghiată. Trupul bărbatului a fost ridicat şi urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei”, precizează IJP.

Din primele cercetări, se pare că omorul, prin înjunghiere, ar fi survenit în urma unor discuții aprinse pe probleme financiare și pe fondul consumului de alcool.

„Persoana bănuită a fost găsită la faţa locului, iar la acest moment se află în custodia poliţiei, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta şi a fi luate măsurile legale în consecinţă. În cauză, cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, mai informează IJP.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *