Primăria Ploiești a girat un credit de 80 de milioane de lei pentru cumpărarea gazului necesar producerii agentului termic. De mâine, mai cald în unitățile de învățământ

Administrație| 17.10.2023| 201| 0| Virgil Rădulescu

Primăria Municipiului Ploiești informează comunitatea locală că Exim Bank a anunțat S.C. Termo Ploiești S.R.L. că s-a avizat creditul de 80 de milioane de lei pentru cumpărarea gazului necesar producerii agentului termic.

Primăria Municipiului Ploiești a girat acest împrumut pentru asigurarea, în condiții optime, a furnizării de agent termic – apă caldă și căldură- în sezonul de iarnă 2023-2024.

În altă ordine de idei, eventual tot în ordinea asta,

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a dispus livrarea energiei termice către toate unitățile de învățământ preuniversitar din oraș, începând de miercuri, 18 octombrie 2023.

„Având în vedere temperaturile scăzute înregistrate în ultimele zile, la nivelul municipiului nostru, edilul șef al municipiului Ploiești a dispus operatorului S.C. Termo Ploiești S.R.L. furnizarea energiei termice în unitățile de învățământ ploieștene pentru asigurarea condițiilor optime necesare derulării actului educațional.”

Astfel, începând de miercuri, 18 octombrie 2023 toate creșele, grădinițele, școlile gimnaziale și liceele din oraș vor beneficia de aceste servicii.

Municipalitatea face precizarea că, livrarea agentului termic către asociațiile de proprietari, în această perioadă, se poate realiza în baza unei solicitări scrise adresate operatorului local, S.C. Termo Ploiești S.R.L.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *