Percheziții în Ploiești și Urlați. Marfă contrafăcută comercializată online

Actualitate| 17.10.2023| 130| 0| Petrache Ecaterina

Descindere a Poliției, astăzi, la mai multe adrese din județul Prahova. Perchezițiile se fac  într-un dosar penal care vizează comercializarea de accesorii pentru telefoane mobile, prezentate în mod fals sub marci cunoscute.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice pun în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în Ploiești și Urlați, la domiciliile unor personae dar și la sediul, respectiv punctul de lucru ale unui agent economic, bănuite de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, informează IGPR.

În fapt, în perioada noiembrie 2022 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi oferit spre vânzare, prin intermediul unui magazin online, dar și al unui punct de lucru fizic, aparținând unei societăți comerciale cu sediul în municipiul Ploiești, accesorii pentru telefoane mobile inscripționate cu însemnele unor mărci protejate, despre care există suspiciunea rezonabilă că sunt contrafăcute, conform datelor oferite de  titularii de marcă, dar și raportat la prețurile practicate.

Totodată, vor fi puse în executare două mandate de aducere.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *