Florin Cîţu: „Marcel Ciolacu vinovat de abuz în serviciu şi trafic de influenţă”

Politică| 05.10.2023| 202| 0| Virgil Rădulescu

Fostul premier şi fost ministru de Finanţe, Florin Cîţu, afirmă că instituţiile statului ar trebui să se autosesizeze după declaraţiile făcute de premierul Marcel Ciolacu potrivit cărora are un gentleman agreement cu Coca-Cola prin care supraimpozitarea privind produsele cu zahăr se va întoarce spre companie sub formă de ajutor pentru investiţii.

„Marcel Ciolacu vinovat de abuz în serviciu şi trafic de influenţă?”, se întreabă Cîţu, într-o postare pe Facebook, precizând că premierul nu are voie să facă înţelegeri private cu companiile, în afara cadrului legal.

El a precizat că sunt două lucruri foarte importante care ar trebui investigate de instituţiile statului: „1. Premierul României nu are voie să facă înţelegeri cu companiile private în afara cadrului legal. Situaţia este şi mai gravă pentru că este vorba de o singură companie!!! 2. Ce a primit Marcel Ciolacu la schimb pentru această intelgere cu o singură companie!!!”.

„Aşteptăm instituţiile statului să se autosesizeze. Credeţi că o vor face sau rămâne ca atunci Ciolacu a anunţat că urmează falimentul unei companii şi primeşte «pedeapsă» funcţia de premier? (Pentru socialişti: întrebare retorică)”, a conchis Cîţu.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *