Mâine, ultima zi pentru depunerea cererilor pentru vouchere educaționale

Administrație| 29.09.2023| 167| 0| Petrache Ecaterina

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că registratura instituției va fi deschisă publicului, sâmbătă, 30 septembrie 2023, în intervalul orar 10.00-12.00, pentru depunerea cererilor și documentației aferente acordării voucherelor educaționale, pentru anul școlar în curs.

Data de 30 septembrie 2023 este data limită până la care se primesc aceste cereri, potrivit prevederilor Hotărârii Consiliului Local Ploiești nr. 384/03.08.2023 privind acordarea, începând cu anul școlar 2023 – 2024, a unui voucher educațional în cuantum de 150 de lei pentru preșcolarii și elevii din ciclurile primar și gimnazial din municipiul Ploiești. Voucherul educațional se acordă pe baza cererii formulate de către un părinte sau tutore. Cererea poate fi depusă atât în format letric, la registratura Primăriei Municipiului Ploiești, cât și electronic la adresa de e-mail comunicare@ploiesti.ro  și trebuie să fie însoțită de o copie a certificatului de naștere a preșcolarului sau a elevului, copie carte de identitate părinte/ tutore, precum și de o adeverință/declarație pe proprie răspundere privind calitatea de preșcolar, respectiv de elev a beneficiarului.

Precizăm că registratura Primăriei Municipiului Ploiești se află în sediul autorității publice locale, la parter, Piața Eroilor nr. 1 A.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *