Sms de la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești

Administrație| 22.09.2023| 113| 0| Petrache Ecaterina

Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a început, de astăzi, să trimită ploieștenilor sms-uri pentru a le reaminti apropierea termenului până la care pot plăti taxele locale, fără majorări.

Această modalitate de înștiințare a fost adoptată în octombrie, anul trecut, și s-a dovedit a fi una bună, încasările fiind cu 30% mai mari, conform directorului Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, Simona Dolniceanu.

„Am adoptat și această modalitate care merge în paralel cu forma clasică de înstiințare, răspunzând astfel celor care se plângeau de faptul că, adresele trimise de noi, dispăreau din cutiile poștale.”

Aproximativ 9.000 de ploieșteni vor primi sms de înștiințare prin care li se aduce la cunoștință faptul că, până la sfârșitul acestei luni, pot plăti partea a doua din impozitul datorat, fără majorări.

Numărul de la care va fi trimis sms este 1895, iar mesajul: „Numai până la 30.09 puteți achita, fără majorări, a doua tranșă din impozitul datorat bugetului local pe anul în curs. Mulțumim! SPFL Ploiești”.

Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești pune la dispoziția ploieștenilor mai multe variante de plată pe care le gasiți accesând http://www.spfl.ro/modalitați_plata.php

În ceea ce privește plata impozitelor și taxelor locale de către ploieșteni, directorului Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, Simona Dolniceanu spune că nu sunt probleme.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *