Premieră pe scena Teatrului „Toma Caragiu”

Magazin| 21.09.2023| 140| 0| Petrache Ecaterina

Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti vă invită la premiera acestui început de stagiune, spectacolul ” Lapte”, de Ross Dunsmore. Este cea mai recentă producție a secției Dramă.

  Piesa, o premieră pe o scenă din România, se concentrează asupra modului în care nevoile fundamentale și dorințele interioare influențează alegerile și direcțiile în viață, în încercarea fiecăruia de a găsi un sens și de a înțelege o lume în continuă schimbare. Prin intermediul unei scenografii impresionante, inclusiv o scenă rotativă și proiecții live, spectacolul creeză o atmosferă dinamică, care potențează o poveste emoționantă ce aduce în prim-plan complexitatea relațiilor umane și a interacțiunilor dintre indivizi. În distribuție sunt actorii Ana CrețuAndrei RaduIonuț VișanFlorentina NăstasePaul Chiribuță și Lucia Ștefănescu Niculescu.

Publicul ploieștean este așteptat vineri, 22 septembrie și sâmbătă, 23 septembrie, de la orele 18.30. Biletele pentru cele două reprezentații pot fi achiziționate de la Agenția de bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774 sau online, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *